Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, rasol cu cheie (cu os), doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.987
Acid glutamicg3.268
Alaninăg1.312
Argininăg1.375
Histidinăg0.745
Cistinăg0.244
Valinăg1.058
Prolinăg0.96
Serinăg0.832
Fenilalaninăg0.849
Glicinăg1.187
Triptofang0.244
Treoninăg0.95
Izoleucinăg0.978
Leucinăg1.719
Lizinăg1.81
Metioninăg0.557
Tirozinăg0.731
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.76
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.15
Acizi graşi saturaţi (total)g1.28
Colesterolmg39
Macronutrienți
Apăg73.03
Aport caloric / Energic totalkcal128
Lipide / Grăsimi (total)g3.85
Proteineg21.75
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.071
Fiermg2.32
Fosformg204
Magneziumg14
Manganmg0.014
Potasiumg387
Seleniuµg17.7
Sodiumg63
Zincmg6.94
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.1
Vitamina B12µg3.33
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.74
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.35
Vitamina B6mg0.47
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum