Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă superioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.114
Acid glutamicg5.121
Alaninăg2.056
Argininăg2.154
Histidinăg1.167
Cistinăg0.382
Betainămg17.1
Valinăg1.658
Prolinăg1.505
Serinăg1.303
Fenilalaninăg1.331
Glicinăg1.86
Triptofang0.382
Treoninăg1.489
Izoleucinăg1.533
Leucinăg2.694
Lizinăg2.836
Metioninăg0.873
Tirozinăg1.145
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.76
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.48
Acizi graşi saturaţi (total)g4.33
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg53.83
Aport caloric / Energic totalkcal250
Lipide / Grăsimi (total)g11.61
Proteineg34.09
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.118
Fiermg3.14
Fosformg214
Magneziumg24
Manganmg0.017
Potasiumg317
Seleniuµg32.5
Sodiumg45
Zincmg4.31
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg129.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.61
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.63
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.35
Vitamina B6mg0.27
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum