Carne de vită, pulpă superioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă superioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.067
Acid glutamicg3.406
Alaninăg1.379
Argininăg1.467
Histidinăg0.724
Cistinăg0.293
Valinăg1.126
Prolinăg1.082
Serinăg0.894
Fenilalaninăg0.896
Glicinăg1.381
Hidroxiprolinăg0.238
Triptofang0.149
Treoninăg0.906
Izoleucinăg1.032
Leucinăg1.805
Lizinăg1.917
Metioninăg0.591
Tirozinăg0.723
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.014
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.219
Acizi graşi saturaţi (total)g1.637
Colesterolmg63
Macronutrienți
Apăg71.44
Aport caloric / Energic totalkcal140
Lipide / Grăsimi (total)g4.78
Proteineg22.69
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.101
Fiermg2.12
Fosformg222
Magneziumg25
Manganmg0.014
Potasiumg352
Seleniuµg28.6
Sodiumg57
Zincmg4.29
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg94.8
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.095
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.3
Vitamina B12µg1.89
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.901
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.675
Vitamina B6mg0.666
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum