Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă superioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.491
Acid glutamicg4.097
Alaninăg1.645
Argininăg1.723
Histidinăg0.934
Cistinăg0.305
Valinăg1.326
Prolinăg1.204
Serinăg1.043
Fenilalaninăg1.065
Glicinăg1.488
Triptofang0.305
Treoninăg1.191
Izoleucinăg1.226
Leucinăg2.155
Lizinăg2.269
Metioninăg0.698
Tirozinăg0.916
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.11
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.48
Acizi graşi saturaţi (total)g4.63
Colesterolmg82
Macronutrienți
Apăg60.92
Aport caloric / Energic totalkcal228
Lipide / Grăsimi (total)g12.34
Proteineg27.27
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.119
Fiermg2.79
Fosformg229
Magneziumg25
Manganmg0.016
Potasiumg365
Seleniuµg26.8
Sodiumg63
Zincmg6.62
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg103.9
Vitamina D (D2 + D3)µg0.2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.2
Vitamina DIU8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg2.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.57
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.44
Vitamina B6mg0.38
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum