Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.084
Acid glutamicg3.434
Alaninăg1.391
Argininăg1.479
Histidinăg0.73
Cistinăg0.295
Valinăg1.135
Prolinăg1.091
Serinăg0.901
Fenilalaninăg0.904
Glicinăg1.393
Hidroxiprolinăg0.24
Triptofang0.15
Treoninăg0.914
Izoleucinăg1.041
Leucinăg1.82
Lizinăg1.933
Metioninăg0.596
Tirozinăg0.729
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.425
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.159
Acizi graşi saturaţi (total)g1.158
Colesterolmg60
Macronutrienți
Apăg72.89
Aport caloric / Energic totalkcal128
Lipide / Grăsimi (total)g3.38
Proteineg22.88
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.101
Fiermg2.12
Fosformg221
Magneziumg25
Manganmg0.014
Potasiumg351
Seleniuµg28.6
Sodiumg57
Zincmg4.28
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg95.6
Vitamina DIU2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.096
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg1.91
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.165
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.958
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.681
Vitamina B6mg0.672
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg14
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum