Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă selecţii de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.721
Acid glutamicg4.485
Alaninăg1.816
Argininăg1.932
Histidinăg0.953
Cistinăg0.386
Betainămg14.9
Valinăg1.482
Prolinăg1.424
Serinăg1.177
Fenilalaninăg1.18
Glicinăg1.819
Hidroxiprolinăg0.314
Triptofang0.196
Treoninăg1.193
Izoleucinăg1.359
Leucinăg2.376
Lizinăg2.525
Metioninăg0.778
Tirozinăg0.952
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.217
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.214
Acizi graşi saturaţi (total)g1.828
Colesterolmg78
Macronutrienți
Apăg64.73
Aport caloric / Energic totalkcal175
Lipide / Grăsimi (total)g5.3
Proteineg29.87
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.069
Fiermg2.61
Fosformg187
Magneziumg20
Manganmg0.01
Potasiumg241
Seleniuµg33.7
Sodiumg39
Zincmg5.16
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg113.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.062
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.38
Vitamina B12µg1.76
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.187
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.74
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.587
Vitamina B6mg0.417
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum