Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.981
Acid glutamicg4.914
Alaninăg1.99
Argininăg2.116
Histidinăg1.045
Cistinăg0.422
Betainămg16.4
Valinăg1.624
Prolinăg1.56
Serinăg1.289
Fenilalaninăg1.293
Glicinăg1.993
Hidroxiprolinăg0.344
Triptofang0.215
Treoninăg1.308
Izoleucinăg1.489
Leucinăg2.604
Lizinăg2.766
Metioninăg0.852
Tirozinăg1.043
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.233
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.377
Acizi graşi saturaţi (total)g3.593
Colesterolmg96
Macronutrienți
Apăg56.74
Aport caloric / Energic totalkcal230
Lipide / Grăsimi (total)g10
Proteineg32.73
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.071
Fiermg2.71
Fosformg199
Magneziumg21
Manganmg0.011
Potasiumg264
Seleniuµg34.5
Sodiumg42
Zincmg5.41
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg124.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.46
Vitamina B12µg1.97
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.184
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.918
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.644
Vitamina B6mg0.43
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum