Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.013
Acid glutamicg4.966
Alaninăg2.011
Argininăg2.139
Histidinăg1.056
Cistinăg0.427
Betainămg16.6
Valinăg1.641
Prolinăg1.577
Serinăg1.303
Fenilalaninăg1.307
Glicinăg2.014
Hidroxiprolinăg0.348
Triptofang0.217
Treoninăg1.321
Izoleucinăg1.505
Leucinăg2.631
Lizinăg2.796
Metioninăg0.861
Tirozinăg1.054
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.807
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.337
Acizi graşi saturaţi (total)g3.152
Colesterolmg95
Macronutrienți
Apăg57.36
Aport caloric / Energic totalkcal223
Lipide / Grăsimi (total)g9.03
Proteineg33.08
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.078
Fiermg2.93
Fosformg209
Magneziumg22
Manganmg0.011
Potasiumg271
Seleniuµg37.8
Sodiumg43
Zincmg5.79
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg126
Vitamina B1 - Tiaminămg0.069
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.45
Vitamina B12µg1.95
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.207
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.356
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.65
Vitamina B6mg0.462
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum