Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, partea inferioară, tranşată de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.182
Acid glutamicg5.244
Alaninăg2.124
Argininăg2.259
Histidinăg1.115
Cistinăg0.451
Betainămg17.5
Valinăg1.733
Prolinăg1.665
Serinăg1.376
Fenilalaninăg1.38
Glicinăg2.127
Hidroxiprolinăg0.367
Triptofang0.23
Treoninăg1.395
Izoleucinăg1.589
Leucinăg2.779
Lizinăg2.952
Metioninăg0.91
Tirozinăg1.113
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.655
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.235
Acizi graşi saturaţi (total)g2.198
Colesterolmg91
Macronutrienți
Apăg58.82
Aport caloric / Energic totalkcal206
Lipide / Grăsimi (total)g6.3
Proteineg34.93
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.096
Fiermg2.85
Fosformg222
Magneziumg23
Manganmg0.013
Potasiumg289
Seleniuµg43.3
Sodiumg46
Zincmg5.97
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg133
Vitamina B1 - Tiaminămg0.084
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.44
Vitamina B12µg1.8
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.189
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.007
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.688
Vitamina B6mg0.461
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum