Carne de vită, pulpă, partea inferioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, partea inferioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.498
Acid glutamicg4.117
Alaninăg1.667
Argininăg1.773
Histidinăg0.875
Cistinăg0.354
Betainămg13.7
Valinăg1.361
Prolinăg1.307
Serinăg1.08
Fenilalaninăg1.083
Glicinăg1.67
Hidroxiprolinăg0.288
Triptofang0.18
Treoninăg1.096
Izoleucinăg1.248
Leucinăg2.182
Lizinăg2.318
Metioninăg0.714
Tirozinăg0.874
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.266
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.291
Acizi graşi saturaţi (total)g2.773
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg64.46
Aport caloric / Energic totalkcal187
Lipide / Grăsimi (total)g7.72
Proteineg27.42
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.065
Fiermg2.24
Fosformg171
Magneziumg18
Manganmg0.01
Potasiumg223
Seleniuµg28.1
Sodiumg36
Zincmg4.61
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg104.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.38
Vitamina B12µg1.53
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.146
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.793
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.541
Vitamina B6mg0.36
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum