Carne de vită, pulpă, partea inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, partea inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.528
Acid glutamicg4.167
Alaninăg1.688
Argininăg1.795
Histidinăg0.886
Cistinăg0.358
Betainămg13.9
Valinăg1.377
Prolinăg1.323
Serinăg1.093
Fenilalaninăg1.096
Glicinăg1.69
Hidroxiprolinăg0.292
Triptofang0.182
Treoninăg1.109
Izoleucinăg1.263
Leucinăg2.208
Lizinăg2.346
Metioninăg0.723
Tirozinăg0.885
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.73
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.242
Acizi graşi saturaţi (total)g2.26
Colesterolmg77
Macronutrienți
Apăg65.37
Aport caloric / Energic totalkcal177
Lipide / Grăsimi (total)g6.48
Proteineg27.76
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.069
Fiermg2.33
Fosformg176
Magneziumg19
Manganmg0.01
Potasiumg228
Seleniuµg31.5
Sodiumg36
Zincmg4.79
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg105.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.37
Vitamina B12µg1.53
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.157
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.987
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.546
Vitamina B6mg0.372
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum