Carne de vită, pulpă inferioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă inferioară, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.02
Acid glutamicg3.33
Alaninăg1.349
Argininăg1.434
Histidinăg0.708
Cistinăg0.286
Betainămg13.6
Valinăg1.1
Prolinăg1.057
Serinăg0.874
Fenilalaninăg0.876
Glicinăg1.351
Hidroxiprolinăg0.233
Triptofang0.146
Treoninăg0.886
Izoleucinăg1.009
Leucinăg1.764
Lizinăg1.875
Metioninăg0.578
Tirozinăg0.707
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.542
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.157
Acizi graşi saturaţi (total)g1.253
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg73.17
Aport caloric / Energic totalkcal128
Lipide / Grăsimi (total)g3.66
Proteineg22.18
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.103
Fiermg1.9
Fosformg217
Magneziumg24
Manganmg0.014
Potasiumg361
Seleniuµg30.8
Sodiumg62
Zincmg4.42
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg92.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.091
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg1.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.141
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.598
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.651
Vitamina B6mg0.652
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum