Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.024
Acid glutamicg3.335
Alaninăg1.351
Argininăg1.436
Histidinăg0.709
Cistinăg0.287
Betainămg13.6
Valinăg1.102
Prolinăg1.059
Serinăg0.875
Fenilalaninăg0.877
Glicinăg1.353
Hidroxiprolinăg0.233
Triptofang0.146
Treoninăg0.887
Izoleucinăg1.011
Leucinăg1.767
Lizinăg1.877
Metioninăg0.579
Tirozinăg0.708
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.09
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.213
Acizi graşi saturaţi (total)g1.699
Colesterolmg62
Macronutrienți
Apăg71.99
Aport caloric / Energic totalkcal140
Lipide / Grăsimi (total)g4.96
Proteineg22.22
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.098
Fiermg2.06
Fosformg215
Magneziumg24
Manganmg0.014
Potasiumg341
Seleniuµg27.7
Sodiumg56
Zincmg4.16
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg92.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.093
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.3
Vitamina B12µg1.85
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.757
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.436
Vitamina B6mg0.653
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum