Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă inferioară de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.51
Acid glutamicg4.137
Alaninăg1.675
Argininăg1.782
Histidinăg0.879
Cistinăg0.356
Betainămg13.8
Valinăg1.367
Prolinăg1.314
Serinăg1.085
Fenilalaninăg1.088
Glicinăg1.678
Hidroxiprolinăg0.289
Triptofang0.181
Treoninăg1.101
Izoleucinăg1.254
Leucinăg2.192
Lizinăg2.329
Metioninăg0.718
Tirozinăg0.878
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.831
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.274
Acizi graşi saturaţi (total)g2.334
Colesterolmg77
Macronutrienți
Apăg65.26
Aport caloric / Energic totalkcal179
Lipide / Grăsimi (total)g6.77
Proteineg27.56
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.065
Fiermg2.43
Fosformg174
Magneziumg19
Manganmg0.009
Potasiumg225
Seleniuµg31.4
Sodiumg36
Zincmg4.82
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg104.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.057
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.37
Vitamina B12µg1.63
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.172
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.294
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.541
Vitamina B6mg0.385
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum