Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.493
Acid glutamicg4.109
Alaninăg1.664
Argininăg1.77
Histidinăg0.873
Cistinăg0.353
Valinăg1.358
Prolinăg1.305
Serinăg1.078
Fenilalaninăg1.081
Glicinăg1.666
Hidroxiprolinăg0.288
Triptofang0.18
Treoninăg1.093
Izoleucinăg1.245
Leucinăg2.177
Lizinăg2.313
Metioninăg0.713
Tirozinăg0.872
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.794
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.161
Acizi graşi saturaţi (total)g1.563
Colesterolmg71
Macronutrienți
Apăg67.88
Aport caloric / Energic totalkcal149
Lipide / Grăsimi (total)g4.38
Proteineg27.37
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.077
Fiermg2.26
Fosformg177
Magneziumg18
Manganmg0.01
Potasiumg230
Seleniuµg34.4
Sodiumg36
Zincmg4.75
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg104.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.34
Vitamina B12µg1.41
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.148
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.707
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.679
Vitamina B6mg0.361
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum