Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă, fricandou, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.461
Acid glutamicg4.055
Alaninăg1.642
Argininăg1.747
Histidinăg0.862
Cistinăg0.349
Valinăg1.34
Prolinăg1.288
Serinăg1.064
Fenilalaninăg1.067
Glicinăg1.645
Hidroxiprolinăg0.284
Triptofang0.178
Treoninăg1.079
Izoleucinăg1.229
Leucinăg2.149
Lizinăg2.283
Metioninăg0.703
Tirozinăg0.861
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.689
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.33
Acizi graşi saturaţi (total)g3.257
Colesterolmg80
Macronutrienți
Apăg63.8
Aport caloric / Energic totalkcal196
Lipide / Grăsimi (total)g8.9
Proteineg27.01
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.059
Fiermg2.22
Fosformg164
Magneziumg17
Manganmg0.009
Potasiumg216
Seleniuµg28.3
Sodiumg35
Zincmg4.44
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg102.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.056
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.39
Vitamina B12µg1.62
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.152
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.884
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.532
Vitamina B6mg0.355
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum