Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă din zona inferioară, medalioane, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.887
Acid glutamicg3.109
Alaninăg1.259
Argininăg1.339
Histidinăg0.661
Cistinăg0.267
Betainămg12.7
Valinăg1.028
Prolinăg0.987
Serinăg0.816
Fenilalaninăg0.818
Glicinăg1.261
Hidroxiprolinăg0.218
Triptofang0.136
Treoninăg0.827
Izoleucinăg0.942
Leucinăg1.648
Lizinăg1.75
Metioninăg0.539
Tirozinăg0.66
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.251
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.464
Acizi graşi saturaţi (total)g4.784
Colesterolmg75
Macronutrienți
Apăg66.32
Aport caloric / Energic totalkcal198
Lipide / Grăsimi (total)g12.15
Proteineg20.71
Minerale
Calciumg16
Cuprumg0.092
Fiermg1.84
Fosformg197
Magneziumg22
Manganmg0.013
Potasiumg319
Seleniuµg25
Sodiumg53
Zincmg3.8
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.079
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.36
Vitamina B12µg1.76
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.143
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.294
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.605
Vitamina B6mg0.611
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum