Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă din zona inferioară, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.487
Acid glutamicg4.098
Alaninăg1.66
Argininăg1.765
Histidinăg0.871
Cistinăg0.352
Betainămg13.2
Valinăg1.354
Prolinăg1.301
Serinăg1.075
Fenilalaninăg1.078
Glicinăg1.662
Hidroxiprolinăg0.287
Triptofang0.179
Treoninăg1.091
Izoleucinăg1.242
Leucinăg2.172
Lizinăg2.307
Metioninăg0.711
Tirozinăg0.87
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.964
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.449
Acizi graşi saturaţi (total)g4.418
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg61.6
Aport caloric / Energic totalkcal218
Lipide / Grăsimi (total)g11.64
Proteineg26.41
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.063
Fiermg2.16
Fosformg164
Magneziumg17
Manganmg0.009
Potasiumg214
Seleniuµg27
Sodiumg35
Zincmg4.43
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg100.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.061
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.41
Vitamina B12µg1.47
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.141
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.616
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.521
Vitamina B6mg0.347
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum