Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, pulpă cu os, bucată întreagă, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.557
Acid glutamicg4.214
Alaninăg1.707
Argininăg1.815
Histidinăg0.896
Cistinăg0.362
Betainămg14.3
Valinăg1.393
Prolinăg1.338
Serinăg1.106
Fenilalaninăg1.109
Glicinăg1.709
Hidroxiprolinăg0.295
Triptofang0.184
Treoninăg1.121
Izoleucinăg1.277
Leucinăg2.233
Lizinăg2.372
Metioninăg0.731
Tirozinăg0.894
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.285
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.387
Acizi graşi saturaţi (total)g3.813
Colesterolmg86
Macronutrienți
Apăg61.36
Aport caloric / Energic totalkcal212
Lipide / Grăsimi (total)g10.05
Proteineg28.48
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.061
Fiermg2.33
Fosformg171
Magneziumg18
Manganmg0.01
Potasiumg227
Seleniuµg29.6
Sodiumg37
Zincmg4.65
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg108.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.059
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.41
Vitamina B12µg1.71
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.149
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.561
Vitamina B6mg0.374
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum