Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, gătite

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiuni diverse tranşate (carne de lucru), grăsimi separabile, gătite.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.97
Acid glutamicg1.599
Alaninăg0.647
Argininăg0.689
Histidinăg0.34
Cistinăg0.137
Betainămg2.2
Valinăg0.528
Prolinăg0.508
Serinăg0.42
Fenilalaninăg0.421
Glicinăg0.648
Hidroxiprolinăg0.112
Triptofang0.07
Treoninăg0.425
Izoleucinăg0.485
Leucinăg0.847
Lizinăg0.9
Metioninăg0.277
Tirozinăg0.339
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g30.45
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g2.66
Acizi graşi saturaţi (total)g28.5
Colesterolmg95
Macronutrienți
Apăg18.58
Aport caloric / Energic totalkcal680
Lipide / Grăsimi (total)g70.33
Proteineg10.65
Minerale
Calciumg19
Cuprumg0.04
Fiermg1.08
Fosformg64
Magneziumg6
Potasiumg99
Seleniuµg8.3
Sodiumg23
Zincmg1.24
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg56.1
Vitamina D (D2 + D3)µg0.4
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.4
Vitamina DIU15
Vitamina B1 - Tiaminămg0.03
Vitamina B12µg0.9
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.046
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg1.528
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.221
Vitamina B6mg0.14
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg3.1
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum