Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură,doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură,doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.891
Acid glutamicg3.116
Alaninăg1.262
Argininăg1.342
Histidinăg0.662
Cistinăg0.268
Valinăg1.03
Prolinăg0.99
Serinăg0.818
Fenilalaninăg0.82
Glicinăg1.264
Hidroxiprolinăg0.218
Triptofang0.136
Treoninăg0.829
Izoleucinăg0.944
Leucinăg1.651
Lizinăg1.754
Metioninăg0.541
Tirozinăg0.661
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.855
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.227
Acizi graşi saturaţi (total)g1.556
Colesterolmg58
Macronutrienți
Apăg73.98
Aport caloric / Energic totalkcal130
Lipide / Grăsimi (total)g4.55
Proteineg20.76
Minerale
Calciumg18
Cuprumg0.091
Fiermg1.92
Fosformg200
Magneziumg23
Manganmg0.013
Potasiumg318
Seleniuµg25.8
Sodiumg52
Zincmg3.87
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.087
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.28
Vitamina B12µg1.73
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.149
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.314
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.618
Vitamina B6mg0.61
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum