Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.088
Acid glutamicg3.442
Alaninăg1.394
Argininăg1.482
Histidinăg0.732
Cistinăg0.296
Betainămg14.1
Valinăg1.137
Prolinăg1.093
Serinăg0.903
Fenilalaninăg0.906
Glicinăg1.396
Hidroxiprolinăg0.241
Triptofang0.151
Treoninăg0.916
Izoleucinăg1.043
Leucinăg1.824
Lizinăg1.937
Metioninăg0.597
Tirozinăg0.731
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.073
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.223
Acizi graşi saturaţi (total)g1.905
Colesterolmg53
Macronutrienți
Apăg71.49
Aport caloric / Energic totalkcal138
Lipide / Grăsimi (total)g5.15
Proteineg22.93
Minerale
Calciumg25
Cuprumg0.076
Fiermg1.64
Fosformg211
Magneziumg24
Manganmg0.013
Potasiumg354
Seleniuµg27.5
Sodiumg57
Zincmg4.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg95.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.3
Vitamina B12µg1.13
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.115
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.101
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.678
Vitamina B6mg0.642
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum