Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparat.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.102
Acid glutamicg3.464
Alaninăg1.403
Argininăg1.492
Histidinăg0.736
Cistinăg0.298
Betainămg14.2
Valinăg1.145
Prolinăg1.1
Serinăg0.909
Fenilalaninăg0.911
Glicinăg1.405
Hidroxiprolinăg0.242
Triptofang0.152
Treoninăg0.922
Izoleucinăg1.05
Leucinăg1.835
Lizinăg1.95
Metioninăg0.601
Tirozinăg0.735
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.559
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.168
Acizi graşi saturaţi (total)g1.432
Colesterolmg40
Macronutrienți
Apăg72.68
Aport caloric / Energic totalkcal133
Lipide / Grăsimi (total)g3.88
Proteineg23.07
Minerale
Calciumg23
Cuprumg0.078
Fiermg1.63
Fosformg214
Magneziumg24
Manganmg0.011
Potasiumg361
Seleniuµg31.2
Sodiumg57
Zincmg4.05
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg96.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.078
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg0.98
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.124
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.703
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.678
Vitamina B6mg0.651
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum