Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiuni de piept pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.681
Acid glutamicg4.419
Alaninăg1.79
Argininăg1.904
Histidinăg0.939
Cistinăg0.38
Betainămg14.7
Valinăg1.46
Prolinăg1.403
Serinăg1.16
Fenilalaninăg1.163
Glicinăg1.792
Hidroxiprolinăg0.309
Triptofang0.193
Treoninăg1.176
Izoleucinăg1.339
Leucinăg2.342
Lizinăg2.488
Metioninăg0.767
Tirozinăg0.938
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.288
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.205
Acizi graşi saturaţi (total)g2.183
Colesterolmg78
Macronutrienți
Apăg64.65
Aport caloric / Energic totalkcal177
Lipide / Grăsimi (total)g5.73
Proteineg29.44
Minerale
Calciumg21
Cuprumg0.08
Fiermg1.81
Fosformg239
Magneziumg25
Manganmg0.011
Potasiumg386
Seleniuµg36.7
Sodiumg62
Zincmg5.38
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg112.1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.084
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.38
Vitamina B12µg1.41
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.156
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.603
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.58
Vitamina B6mg0.65
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum