Carne de vită, porţiune de la gât sus, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiune de la gât sus, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.605
Acid glutamicg4.189
Alaninăg1.579
Argininăg1.761
Histidinăg0.842
Cistinăg0.281
Valinăg1.413
Prolinăg1.105
Serinăg1.048
Fenilalaninăg1.133
Glicinăg1.242
Hidroxiprolinăg0.121
Triptofang0.282
Treoninăg1.208
Izoleucinăg1.349
Leucinăg2.31
Lizinăg2.452
Metioninăg0.741
Tirozinăg0.958
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.753
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.369
Acizi graşi saturaţi (total)g3.25
Colesterolmg60
Macronutrienți
Apăg62.72
Aport caloric / Energic totalkcal203
Lipide / Grăsimi (total)g10.16
Proteineg26.13
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.112
Fiermg2.81
Fosformg217
Magneziumg24
Potasiumg304
Seleniuµg20
Sodiumg68
Zincmg8.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.124
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.17
Vitamina B12µg3.57
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.821
Vitamina B6mg0.387
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum