Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,6 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.957
Acid glutamicg3.147
Alaninăg1.187
Argininăg1.323
Histidinăg0.633
Cistinăg0.211
Valinăg1.062
Prolinăg0.83
Serinăg0.788
Fenilalaninăg0.851
Glicinăg0.933
Hidroxiprolinăg0.091
Triptofang0.212
Treoninăg0.907
Izoleucinăg1.014
Leucinăg1.735
Lizinăg1.842
Metioninăg0.557
Tirozinăg0.719
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.965
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.286
Acizi graşi saturaţi (total)g1.414
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg73.41
Aport caloric / Energic totalkcal129
Lipide / Grăsimi (total)g5.02
Proteineg19.63
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.09
Fiermg2.35
Fosformg192
Magneziumg22
Potasiumg354
Seleniuµg30
Sodiumg64
Zincmg4.83
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.12
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.13
Vitamina B12µg3.21
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.194
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.444
Vitamina B6mg0.406
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum