Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiune de la gât, pentru fripturi,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.674
Acid glutamicg4.299
Alaninăg1.621
Argininăg1.807
Histidinăg0.865
Cistinăg0.288
Valinăg1.45
Prolinăg1.134
Serinăg1.076
Fenilalaninăg1.163
Glicinăg1.275
Hidroxiprolinăg0.124
Triptofang0.289
Treoninăg1.24
Izoleucinăg1.385
Leucinăg2.371
Lizinăg2.517
Metioninăg0.761
Tirozinăg0.983
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.27
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.287
Acizi graşi saturaţi (total)g2.037
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg64.32
Aport caloric / Energic totalkcal172
Lipide / Grăsimi (total)g6.34
Proteineg26.82
Minerale
Calciumg7
Cuprumg0.1
Fiermg3.2
Fosformg222
Magneziumg22
Potasiumg385
Seleniuµg30
Sodiumg74
Zincmg6.39
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg102.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.17
Vitamina B12µg3.07
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.252
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.529
Vitamina B6mg0.278
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum