Carne de vită, porţiune de la gât, fragedă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, porţiune de la gât, fragedă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.582
Acid glutamicg4.152
Alaninăg1.565
Argininăg1.745
Histidinăg0.835
Cistinăg0.278
Valinăg1.4
Prolinăg1.095
Serinăg1.039
Fenilalaninăg1.123
Glicinăg1.231
Hidroxiprolinăg0.12
Triptofang0.28
Treoninăg1.197
Izoleucinăg1.337
Leucinăg2.29
Lizinăg2.431
Metioninăg0.735
Tirozinăg0.949
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.608
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.384
Acizi graşi saturaţi (total)g1.828
Colesterolmg63
Macronutrienți
Apăg66.27
Aport caloric / Energic totalkcal159
Lipide / Grăsimi (total)g5.42
Proteineg25.9
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.118
Fiermg2.93
Fosformg227
Magneziumg23
Potasiumg293
Seleniuµg25.3
Sodiumg71
Zincmg7.83
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg98.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.111
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.16
Vitamina B12µg3.39
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.23
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.635
Vitamina B6mg0.322
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum