Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.258
Acid glutamicg3.812
Alaninăg1.395
Argininăg1.568
Histidinăg0.868
Cistinăg0.235
Valinăg1.152
Prolinăg0.981
Serinăg0.949
Fenilalaninăg0.931
Glicinăg1.007
Hidroxiprolinăg0.108
Triptofang0.262
Treoninăg1.099
Izoleucinăg1.09
Leucinăg2.011
Lizinăg2.247
Metioninăg0.621
Tirozinăg0.873
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.354
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.189
Acizi graşi saturaţi (total)g1.875
Acizi graşi trans (total)g0.253
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg72.93
Aport caloric / Energic totalkcal134
Lipide / Grăsimi (total)g5.36
Proteineg21.38
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.079
Fiermg2
Fosformg220
Magneziumg25
Potasiumg375
Seleniuµg27.9
Sodiumg55
Zincmg5.3
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU6
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.075
Vitamina B12µg2.69
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.182
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.048
Vitamina B6mg0.543
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum