Carne de vită, piept, vrăbioară fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept, vrăbioară fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.833
Acid glutamicg4.804
Alaninăg1.758
Argininăg1.967
Histidinăg1.078
Cistinăg0.293
Valinăg1.458
Prolinăg1.229
Serinăg1.191
Fenilalaninăg1.173
Glicinăg1.267
Hidroxiprolinăg0.142
Triptofang0.333
Treoninăg1.384
Izoleucinăg1.378
Leucinăg2.524
Lizinăg2.811
Metioninăg0.782
Tirozinăg1.098
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.763
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.292
Acizi graşi saturaţi (total)g2.905
Acizi graşi trans (total)g0.4
Colesterolmg83
Macronutrienți
Apăg61.65
Aport caloric / Energic totalkcal189
Carbohidraţi (total)g1.07
Lipide / Grăsimi (total)g7.96
Proteineg28.19
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.095
Fiermg2.04
Fosformg233
Magneziumg25
Potasiumg374
Seleniuµg34.8
Sodiumg62
Zincmg5.65
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU4
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina DIU4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.067
Vitamina B12µg2.79
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.129
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.423
Vitamina B6mg0.524
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum