Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept, vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.474
Acid glutamicg4.151
Alaninăg1.516
Argininăg1.721
Histidinăg0.968
Cistinăg0.258
Valinăg1.248
Prolinăg1.086
Serinăg1.043
Fenilalaninăg1.011
Glicinăg1.097
Hidroxiprolinăg0.108
Triptofang0.28
Treoninăg1.194
Izoleucinăg1.183
Leucinăg2.205
Lizinăg2.474
Metioninăg0.678
Tirozinăg0.957
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.083
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.18
Acizi graşi saturaţi (total)g1.568
Acizi graşi trans (total)g0.248
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg73.56
Aport caloric / Energic totalkcal128
Lipide / Grăsimi (total)g4.68
Proteineg21.44
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.067
Fiermg1.98
Fosformg213
Magneziumg24
Potasiumg355
Seleniuµg28.6
Sodiumg52
Zincmg5.57
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU7
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.068
Vitamina B12µg2.64
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.205
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.356
Vitamina B6mg0.539
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum