Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept, vrăbioară, fara os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate dupa 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.903
Acid glutamicg3.205
Alaninăg1.218
Argininăg1.33
Histidinăg0.725
Cistinăg0.198
Valinăg0.984
Prolinăg0.878
Serinăg0.805
Fenilalaninăg0.786
Glicinăg0.971
Hidroxiprolinăg0.135
Triptofang0.221
Treoninăg0.924
Izoleucinăg0.915
Leucinăg1.683
Lizinăg1.863
Metioninăg0.531
Tirozinăg0.729
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g7.083
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.433
Acizi graşi saturaţi (total)g5.079
Acizi graşi trans (total)g0.809
Colesterolmg68
Macronutrienți
Apăg66.5
Aport caloric / Energic totalkcal199
Lipide / Grăsimi (total)g13.4
Proteineg19.7
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.13
Fiermg2.4
Fosformg191
Magneziumg22
Potasiumg325
Seleniuµg27.7
Sodiumg80
Zincmg7.09
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg4
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU13
Vitamina A, RAEµg4
Vitamina DIU5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.083
Vitamina B12µg2.67
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.222
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.552
Vitamina B6mg0.395
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum