Carne de vită, piept tăiat gros, pe secţiune cu mai multă grăsime marmorată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept tăiat gros, pe secţiune cu mai multă grăsime marmorată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.613
Acid glutamicg2.652
Alaninăg1.065
Argininăg1.116
Histidinăg0.604
Cistinăg0.198
Betainămg10.8
Valinăg0.859
Prolinăg0.78
Serinăg0.675
Fenilalaninăg0.689
Glicinăg0.963
Triptofang0.198
Treoninăg0.771
Izoleucinăg0.794
Leucinăg1.395
Lizinăg1.469
Metioninăg0.452
Tirozinăg0.593
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g9.53
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.69
Acizi graşi saturaţi (total)g8.42
Colesterolmg71
Macronutrienți
Apăg59.96
Aport caloric / Energic totalkcal265
Lipide / Grăsimi (total)g20.98
Proteineg17.65
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.071
Fiermg1.69
Fosformg166
Magneziumg18
Manganmg0.012
Potasiumg264
Seleniuµg15.2
Sodiumg72
Zincmg4.24
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg73.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.24
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.15
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.12
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.3
Vitamina B6mg0.36
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum