Carne de vită, piept sau vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept sau vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.06
Acid glutamicg5.188
Alaninăg1.898
Argininăg2.124
Histidinăg1.164
Cistinăg0.317
Valinăg1.574
Prolinăg1.327
Serinăg1.286
Fenilalaninăg1.267
Glicinăg1.368
Hidroxiprolinăg0.154
Triptofang0.36
Treoninăg1.495
Izoleucinăg1.488
Leucinăg2.726
Lizinăg3.036
Metioninăg0.845
Tirozinăg1.185
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.718
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.17
Acizi graşi saturaţi (total)g1.978
Acizi graşi trans (total)g0.288
Colesterolmg81
Macronutrienți
Apăg62.57
Aport caloric / Energic totalkcal174
Lipide / Grăsimi (total)g5.83
Proteineg30.45
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.106
Fiermg2.89
Fosformg255
Magneziumg28
Potasiumg395
Seleniuµg34.5
Sodiumg59
Zincmg7.41
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU5
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina DIU4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.071
Vitamina B12µg3.8
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.203
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.149
Vitamina B6mg0.61
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum