Carne de vită, piept sau vrăbioară,, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept sau vrăbioară,, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, la grătar.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.551
Acid glutamicg5.959
Alaninăg2.177
Argininăg2.47
Histidinăg1.389
Cistinăg0.371
Valinăg1.791
Prolinăg1.559
Serinăg1.498
Fenilalaninăg1.451
Glicinăg1.575
Hidroxiprolinăg0.155
Triptofang0.401
Treoninăg1.714
Izoleucinăg1.698
Leucinăg3.165
Lizinăg3.551
Metioninăg0.973
Tirozinăg1.374
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.167
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.161
Acizi graşi saturaţi (total)g1.541
Acizi graşi trans (total)g0.272
Colesterolmg74
Macronutrienți
Apăg63.44
Aport caloric / Energic totalkcal165
Lipide / Grăsimi (total)g4.68
Proteineg30.78
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.152
Fiermg3.19
Fosformg262
Magneziumg28
Potasiumg390
Seleniuµg31.3
Sodiumg56
Zincmg8.62
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU7
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.068
Vitamina B12µg3.42
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.221
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.305
Vitamina B6mg0.551
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg7
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum