Carne de vită, piept întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.682
Acid glutamicg2.767
Alaninăg1.111
Argininăg1.164
Histidinăg0.631
Cistinăg0.206
Betainămg11.3
Valinăg0.896
Prolinăg0.813
Serinăg0.704
Fenilalaninăg0.719
Glicinăg1.005
Triptofang0.206
Treoninăg0.804
Izoleucinăg0.828
Leucinăg1.456
Lizinăg1.532
Metioninăg0.471
Tirozinăg0.619
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g8.52
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.66
Acizi graşi saturaţi (total)g7.53
Colesterolmg68
Macronutrienți
Apăg61.08
Aport caloric / Energic totalkcal251
Lipide / Grăsimi (total)g19.06
Proteineg18.42
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.071
Fiermg1.7
Fosformg177
Magneziumg19
Manganmg0.013
Potasiumg282
Seleniuµg16
Sodiumg69
Zincmg3.71
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg76.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.09
Vitamina B12µg2.25
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.15
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.48
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.31
Vitamina B6mg0.38
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg6
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum