Carne de vită, piept, capac muşchi top friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, piept, capac muşchi top friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.145
Acid glutamicg3.637
Alaninăg1.331
Argininăg1.489
Histidinăg0.816
Cistinăg0.222
Valinăg1.104
Prolinăg0.93
Serinăg0.902
Fenilalaninăg0.888
Glicinăg0.959
Hidroxiprolinăg0.108
Triptofang0.252
Treoninăg1.048
Izoleucinăg1.043
Leucinăg1.911
Lizinăg2.128
Metioninăg0.592
Tirozinăg0.831
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.536
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.195
Acizi graşi saturaţi (total)g2.08
Acizi graşi trans (total)g0.257
Colesterolmg67
Macronutrienți
Apăg72.52
Aport caloric / Energic totalkcal138
Lipide / Grăsimi (total)g5.82
Proteineg21.34
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.09
Fiermg2.08
Fosformg206
Magneziumg24
Potasiumg367
Seleniuµg27.4
Sodiumg60
Zincmg4.82
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina A, IUIU6
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.059
Vitamina B12µg2.73
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.169
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.438
Vitamina B6mg0.61
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum