Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.184
Acid glutamicg3.591
Alaninăg1.442
Argininăg1.511
Histidinăg0.818
Cistinăg0.268
Betainămg12
Valinăg1.163
Prolinăg1.056
Serinăg0.914
Fenilalaninăg0.933
Glicinăg1.304
Triptofang0.268
Treoninăg1.044
Izoleucinăg1.075
Leucinăg1.889
Lizinăg1.989
Metioninăg0.612
Tirozinăg0.803
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g10.5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.96
Acizi graşi saturaţi (total)g10.02
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg47.99
Aport caloric / Energic totalkcal331
Lipide / Grăsimi (total)g25.39
Proteineg23.9
Minerale
Calciumg9
Cuprumg0.123
Fiermg3.11
Fosformg236
Magneziumg26
Manganmg0.016
Potasiumg407
Seleniuµg22.8
Sodiumg65
Zincmg4.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg91
Vitamina B1 - Tiaminămg0.15
Vitamina B12µg3.37
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.27
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.88
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.4
Vitamina B6mg0.48
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum