Carne de vită maturată, uscată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită maturată, uscată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.618
Acid glutamicg4.316
Alaninăg1.748
Argininăg1.859
Histidinăg0.917
Cistinăg0.371
Valinăg1.426
Prolinăg1.37
Serinăg1.132
Fenilalaninăg1.135
Glicinăg1.75
Hidroxiprolinăg0.302
Triptofang0.189
Treoninăg1.148
Izoleucinăg1.308
Leucinăg2.287
Lizinăg2.429
Metioninăg0.749
Tirozinăg0.916
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.84
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.07
Acizi graşi saturaţi (total)g0.95
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg53.8
Aport caloric / Energic totalkcal153
Carbohidraţi (total)g2.76
Glucide/Zaharuri (total)g2.7
Lipide / Grăsimi (total)g1.94
Proteineg31.1
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.074
Fiermg2.42
Fluorµg8.4
Fosformg181
Magneziumg19
Manganmg0.017
Potasiumg235
Seleniuµg32.4
Sodiumg2790
Zincmg4.93
Vitamine
Vitamina DIU1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.38
Vitamina B12µg1.59
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.164
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.566
Vitamina B6mg0.386
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum