Carne de vită maturată, carne de vită , fripturi tăiate subţire

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită maturată, carne de vită , fripturi tăiate subţire.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.496
Acid glutamicg4.052
Alaninăg1.857
Argininăg1.898
Histidinăg0.814
Cistinăg0.333
Betainămg10.1
Valinăg1.291
Prolinăg1.529
Serinăg1.147
Fenilalaninăg1.052
Glicinăg2.087
Triptofang0.229
Treoninăg1.178
Izoleucinăg1.151
Leucinăg2.1
Lizinăg2.293
Metioninăg0.679
Tirozinăg0.85
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.68
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.2
Acizi graşi saturaţi (total)g1.65
Colesterolmg41
Macronutrienți
Apăg58.1
Aport caloric / Energic totalkcal176
Carbohidraţi (total)g5.71
Lipide / Grăsimi (total)g3.84
Proteineg28.11
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.034
Fiermg2.7
Fosformg168
Magneziumg19
Manganmg0.038
Potasiumg429
Seleniuµg28.2
Sodiumg1439
Zincmg3.98
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg83.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU3
Vitamina B1 - Tiaminămg0.08
Vitamina B12µg2.57
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.27
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.59
Vitamina B6mg0.34
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum