Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.88
Acid glutamicg3.099
Alaninăg1.255
Argininăg1.335
Histidinăg0.659
Cistinăg0.266
Betainămg12.7
Valinăg1.024
Prolinăg0.984
Serinăg0.813
Fenilalaninăg0.815
Glicinăg1.257
Hidroxiprolinăg0.217
Triptofang0.136
Treoninăg0.825
Izoleucinăg0.939
Leucinăg1.642
Lizinăg1.745
Metioninăg0.538
Tirozinăg0.658
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.724
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.438
Acizi graşi saturaţi (total)g3.493
Colesterolmg68
Macronutrienți
Apăg69.37
Aport caloric / Energic totalkcal174
Lipide / Grăsimi (total)g9.51
Proteineg20.64
Minerale
Calciumg25
Cuprumg0.067
Fiermg1.47
Fosformg183
Magneziumg21
Manganmg0.013
Potasiumg313
Seleniuµg22.1
Sodiumg51
Zincmg3.61
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg86.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.33
Vitamina B12µg1.15
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.087
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.658
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.603
Vitamina B6mg0.556
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg11
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum