Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.337
Acid glutamicg3.852
Alaninăg1.56
Argininăg1.659
Histidinăg0.819
Cistinăg0.331
Betainămg12.8
Valinăg1.273
Prolinăg1.223
Serinăg1.011
Fenilalaninăg1.014
Glicinăg1.562
Hidroxiprolinăg0.27
Triptofang0.169
Treoninăg1.025
Izoleucinăg1.167
Leucinăg2.041
Lizinăg2.169
Metioninăg0.668
Tirozinăg0.818
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.121
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.406
Acizi graşi saturaţi (total)g4.546
Colesterolmg85
Macronutrienți
Apăg61.82
Aport caloric / Energic totalkcal221
Lipide / Grăsimi (total)g12.36
Proteineg25.66
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.083
Fiermg1.7
Fosformg189
Magneziumg20
Manganmg0.009
Potasiumg308
Seleniuµg27.3
Sodiumg50
Zincmg4.52
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg97.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.41
Vitamina B12µg1.69
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.113
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.959
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.505
Vitamina B6mg0.511
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum