Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparate.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.936
Acid glutamicg3.191
Alaninăg1.292
Argininăg1.375
Histidinăg0.678
Cistinăg0.274
Betainămg13.1
Valinăg1.055
Prolinăg1.013
Serinăg0.837
Fenilalaninăg0.84
Glicinăg1.294
Hidroxiprolinăg0.223
Triptofang0.14
Treoninăg0.849
Izoleucinăg0.967
Leucinăg1.691
Lizinăg1.797
Metioninăg0.554
Tirozinăg0.677
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.47
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.234
Acizi graşi saturaţi (total)g1.729
Colesterolmg61
Macronutrienți
Apăg72.41
Aport caloric / Energic totalkcal142
Lipide / Grăsimi (total)g5.63
Proteineg21.26
Minerale
Calciumg23
Cuprumg0.072
Fiermg1.54
Fosformg198
Magneziumg22
Manganmg0.012
Potasiumg333
Seleniuµg25.9
Sodiumg54
Zincmg3.85
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg88.8
Vitamina B1 - Tiaminămg0.065
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.29
Vitamina B12µg1.04
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.107
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.585
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.629
Vitamina B6mg0.595
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum