Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.929
Acid glutamicg3.179
Alaninăg1.287
Argininăg1.369
Histidinăg0.676
Cistinăg0.273
Betainămg13
Valinăg1.05
Prolinăg1.009
Serinăg0.834
Fenilalaninăg0.836
Glicinăg1.289
Hidroxiprolinăg0.222
Triptofang0.139
Treoninăg0.846
Izoleucinăg0.963
Leucinăg1.684
Lizinăg1.789
Metioninăg0.551
Tirozinăg0.675
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.045
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.288
Acizi graşi saturaţi (total)g2.132
Colesterolmg64
Macronutrienți
Apăg71.33
Aport caloric / Energic totalkcal154
Lipide / Grăsimi (total)g7.06
Proteineg21.17
Minerale
Calciumg27
Cuprumg0.069
Fiermg1.54
Fosformg193
Magneziumg22
Manganmg0.013
Potasiumg323
Seleniuµg24.1
Sodiumg54
Zincmg3.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg88.4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.059
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.31
Vitamina B12µg1.15
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.104
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.17
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.63
Vitamina B6mg0.581
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg13
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum