Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.475
Acid glutamicg4.078
Alaninăg1.652
Argininăg1.757
Histidinăg0.867
Cistinăg0.351
Betainămg13.6
Valinăg1.348
Prolinăg1.295
Serinăg1.07
Fenilalaninăg1.073
Glicinăg1.654
Hidroxiprolinăg0.285
Triptofang0.179
Treoninăg1.085
Izoleucinăg1.236
Leucinăg2.161
Lizinăg2.296
Metioninăg0.707
Tirozinăg0.866
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.502
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.223
Acizi graşi saturaţi (total)g2.517
Colesterolmg76
Macronutrienți
Apăg65.55
Aport caloric / Energic totalkcal179
Lipide / Grăsimi (total)g6.95
Proteineg27.17
Minerale
Calciumg20
Cuprumg0.074
Fiermg1.68
Fosformg222
Magneziumg24
Manganmg0.01
Potasiumg359
Seleniuµg34.1
Sodiumg58
Zincmg5
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg103.5
Vitamina B1 - Tiaminămg0.078
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.37
Vitamina B12µg1.3
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.144
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.939
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.535
Vitamina B6mg0.6
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum