Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din porţiunea inferioară a pieptului, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.944
Acid glutamicg3.204
Alaninăg1.298
Argininăg1.38
Histidinăg0.681
Cistinăg0.275
Betainămg13.1
Valinăg1.059
Prolinăg1.018
Serinăg0.841
Fenilalaninăg0.843
Glicinăg1.3
Hidroxiprolinăg0.224
Triptofang0.14
Treoninăg0.853
Izoleucinăg0.971
Leucinăg1.698
Lizinăg1.804
Metioninăg0.556
Tirozinăg0.68
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.144
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.203
Acizi graşi saturaţi (total)g1.5
Colesterolmg59
Macronutrienți
Apăg73.48
Aport caloric / Energic totalkcal129
Lipide / Grăsimi (total)g4.21
Proteineg21.34
Minerale
Calciumg22
Cuprumg0.074
Fiermg1.55
Fosformg204
Magneziumg23
Manganmg0.011
Potasiumg344
Seleniuµg29.7
Sodiumg54
Zincmg3.85
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg89.2
Vitamina B1 - Tiaminămg0.072
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.28
Vitamina B12µg0.9
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.115
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.201
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.627
Vitamina B6mg0.602
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum