Carne de vită, fripturi din partea superioară, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea superioară, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.245
Acid glutamicg5.347
Alaninăg2.166
Argininăg2.303
Histidinăg1.137
Cistinăg0.46
Betainămg17.8
Valinăg1.767
Prolinăg1.698
Serinăg1.403
Fenilalaninăg1.407
Glicinăg2.169
Hidroxiprolinăg0.374
Triptofang0.234
Treoninăg1.423
Izoleucinăg1.621
Leucinăg2.834
Lizinăg3.01
Metioninăg0.928
Tirozinăg1.135
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.51
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.27
Acizi graşi saturaţi (total)g2.25
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg57.9
Aport caloric / Energic totalkcal209
Lipide / Grăsimi (total)g6.31
Proteineg35.62
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.122
Fiermg3.27
Fosformg223
Magneziumg25
Manganmg0.018
Potasiumg330
Seleniuµg32.7
Sodiumg45
Zincmg4.5
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg135.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.1
Vitamina DIU4
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.15
Vitamina B12µg2.68
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.76
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.37
Vitamina B6mg0.28
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum