Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prim, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.857
Acid glutamicg4.698
Alaninăg1.886
Argininăg1.976
Histidinăg1.071
Cistinăg0.35
Betainămg15.6
Valinăg1.521
Prolinăg1.381
Serinăg1.196
Fenilalaninăg1.221
Glicinăg1.706
Triptofang0.35
Treoninăg1.366
Izoleucinăg1.406
Leucinăg2.471
Lizinăg2.601
Metioninăg0.8
Tirozinăg1.051
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g4.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.46
Acizi graşi saturaţi (total)g3.61
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg59.51
Aport caloric / Energic totalkcal225
Lipide / Grăsimi (total)g10.1
Proteineg31.27
Minerale
Calciumg6
Cuprumg0.121
Fiermg2.84
Fosformg243
Magneziumg30
Manganmg0.017
Potasiumg436
Seleniuµg28
Sodiumg61
Zincmg5.49
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg119.1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.12
Vitamina B12µg2.46
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.26
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.95
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.48
Vitamina B6mg0.55
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum