Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.999
Acid glutamicg3.294
Alaninăg1.334
Argininăg1.419
Histidinăg0.7
Cistinăg0.283
Betainămg13.5
Valinăg1.088
Prolinăg1.046
Serinăg0.864
Fenilalaninăg0.867
Glicinăg1.336
Hidroxiprolinăg0.231
Triptofang0.144
Treoninăg0.876
Izoleucinăg0.998
Leucinăg1.745
Lizinăg1.854
Metioninăg0.571
Tirozinăg0.699
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.538
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.313
Acizi graşi saturaţi (total)g3.224
Colesterolmg69
Macronutrienți
Apăg68.8
Aport caloric / Energic totalkcal168
Lipide / Grăsimi (total)g8.19
Proteineg21.94
Minerale
Calciumg17
Cuprumg0.098
Fiermg1.97
Fosformg211
Magneziumg24
Manganmg0.013
Potasiumg341
Seleniuµg26.7
Sodiumg57
Zincmg4.06
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg91.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.084
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.33
Vitamina B12µg1.86
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.151
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg6.667
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.64
Vitamina B6mg0.648
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg12
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum