Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de vită, fripturi din partea de sus, mai fragedă, a pulpei, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg3.254
Acid glutamicg5.351
Alaninăg2.148
Argininăg2.251
Histidinăg1.219
Cistinăg0.399
Betainămg17.8
Valinăg1.732
Prolinăg1.573
Serinăg1.362
Fenilalaninăg1.39
Glicinăg1.943
Triptofang0.399
Treoninăg1.556
Izoleucinăg1.601
Leucinăg2.815
Lizinăg2.963
Metioninăg0.912
Tirozinăg1.197
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.13
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.23
Acizi graşi saturaţi (total)g1.92
Colesterolmg90
Macronutrienți
Apăg58.49
Aport caloric / Energic totalkcal200
Lipide / Grăsimi (total)g5.33
Proteineg35.62
Minerale
Calciumg4
Cuprumg0.122
Fiermg3.27
Fosformg223
Magneziumg25
Manganmg0.018
Potasiumg330
Seleniuµg32.7
Sodiumg45
Zincmg4.5
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg135.7
Vitamina B1 - Tiaminămg0.07
Vitamina B12µg2.68
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.25
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.76
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.37
Vitamina B6mg0.28
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg9
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum